Omega Inspectie – Omdat risico lopen ook voor u geen optie is!

Elektrische installaties brengen risico’s met zich mee, de media spreken er veelvuldig over. Maar wist u dat de risico’s vrij eenvoudig teruggebracht kunnen worden?

Bij de aanleg van een elektrische installatie dient deze conform NEN1010 te worden opgeleverd. Een onderdeel van de oplevering is de visuele controle alsook door meting en beproeving. Omega Inspectie voert deze inspecties al meer dan 10 jaar uit, altijd onafhankelijk en eerlijk.

Preventie begint bij het begin

Door correct de installatie op te leveren worden een hoop potentiële problemen al voorkomen, voordat deze zich openbaren. Omega Inspectie staat u bij in de ontwerpfase, tijdens de installatie en bij de oplevering. Desgewenst verzorgt Omega Inspectie ook de periodieke inspectie van uw elektrische installatie.

Verdergaan waar anderen stoppen

Als klant van Omega Inspectie staan u en uw organisatie centraal. Dat merkt u al bij het in kaart brengen van de potentiële opdracht. De gecertificeerde inspecteurs van Omega Inspectie komen vrijblijvend bij u langs voor de opname. Zo bent u al vooraf op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden en komt u niet voor verassingen te staan.

Omega Inspectie stopt daar echter niet. Nazorg is van groot belang! Omega Inspectie staat u desgewenst ook bij in het onderhoud van uw installaties en machinepark. Wilt u gaan uitbreiden? Omega Inspectie helpt u bij het ontwerp en de implementatie. Kortom, Omega Inspectie gaat door waar anderen stoppen.

Ontdek zelf hoe Omega Inspectie binnen uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn. Hieronder treft u het overzicht aan van de meest voorkomende inspecties welke door erkende inspecteurs op dagelijkse grond worden uitgevoerd. Vraag gerust uw offerte aan of bel ons op 088 – 2056 101!

Installeren zonnepanelen
Inspectie Zonnepanelen
Inspecteren elektrische installaties NEN3140
Inspectie bestaande elektrische installaties NEN3140
NEN3140 Keuren Elektrische Arbeidsmiddelen
Inspectie Elektrische Arbeidsmiddelen NEN 3140
ATEX Inspecties
ATEX Inspecties
Level 1 thermografie
Thermografisch onderzoek
Veiligheidsinspectie woningen (APK)
Veiligheidsinspectie woningen (APK)
Keuren Ladders, trappen, rolsteigers
Keuring Ladders / Trappen / Rolsteigers
Keuren Noodverlichting
Keuren Noodverlichting
NTA8220 Inspectie brand / VIER
Agro Elektra Inspectie
VIER inspecties
VIER inspecties
Elektra Inspectie Tuincentra
Elektra Inspectie Tuincentra
Oplevercontrole PVCheck
Oplevercontrole PVCheck