Omega Technische Inspectie – Snel, veilig en betrouwbaar uw inspecties uitgevoerd!

Omega Training & Inspectie voert een technische inspectie altijd snel, veilig en betrouwbaar uit. Elektrische installaties brengen risico’s met zich mee, de media spreken er veelvuldig over. Maar wist u dat de risico’s vrij eenvoudig teruggebracht kunnen worden?

Bij de aanleg van een elektrische installatie dient deze conform NEN 1010 te worden opgeleverd. Een onderdeel van de oplevering is de visuele controle alsook door meting en beproeving. Omega Training & Inspectie voert deze technische inspecties al meer dan 30 jaar uit, altijd onafhankelijk en eerlijk.

Preventie begint bij het begin

Door correct de installatie op te leveren worden een hoop potentiële problemen al voorkomen, voordat deze zich openbaren. Omega Training & Inspectie staat u bij in de ontwerpfase, tijdens de installatie en bij de oplevering. Desgewenst verzorgt Omega Training & Inspectie ook de periodieke technische inspectie van uw elektrische installatie.

Verdergaan waar anderen stoppen

Als klant van Omega Training & Inspectie staan u en uw organisatie centraal. Dat merkt u al bij het in kaart brengen van de potentiële opdracht. Onze gecertificeerde inspecteurs komen vrijblijvend bij u langs voor de opname. Zo bent u al vooraf op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden voor de technische inspectie en komt u niet voor verassingen te staan.

Omega Training & Inspectie stopt daar echter niet. Nazorg is van groot belang! Wij staan u desgewenst ook bij in het onderhoud van uw installaties en machinepark. Wilt u gaan uitbreiden? Omega Training & Inspectie helpt u bij het ontwerp en de implementatie. Kortom, wij gaan door waar anderen stoppen.

Ontdek zelf hoe Omega Training & Inspectie binnen uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn. Hieronder treft u het overzicht aan van de meest voorkomende technische inspecties welke door erkende inspecteurs op dagelijkse grond worden uitgevoerd. Vraag gerust uw offerte aan of bel ons op 088 – 2056 101!

NEN 1010 toegepast op zonnepanelen
Inspectie Zonnepanelen
Technische Inspecties
Inspectie bestaande elektrische installaties NEN3140
cursus NEN 3140 keuren elektrische arbeidsmiddelen
Inspectie Elektrische Arbeidsmiddelen NEN 3140
Basis ATEX
ATEX Inspecties
Cursus elektrische thermografie
Thermografisch onderzoek
Veiligheidsinspectie woningen (APK)
Veiligheidsinspectie woningen (APK)
Keuren Ladders, trappen, rolsteigers
Keuring Ladders / Trappen / Rolsteigers
Keuren Noodverlichting
Keuren Noodverlichting
NTA8220 Inspectie brand / VIER
Agro Elektra Inspectie
VIER inspecties
VIER inspecties
Elektra Inspectie Tuincentra
Elektra Inspectie Tuincentra
Oplevercontrole PVCheck
Oplevercontrole PVCheck
Schermdoekinspectie
Schermdoekinspecties
Controlemeting Assimilatiebelichting
Controlemeting Assimilatiebelichting

Kwaliteit, zo normaal bij Omega Training & Inspectie

Om de kwaliteit van onze inspecties te garanderen is Omega Training & Inspectie aangesloten bij vakorganisaties en is zij voorzien van diverse certificaten:

dekra
Dekra CvT gecertificeerd
Lid van Uneto-VNI - Beheer & Inspectie
Lid van Uneto-VNI - Beheer & Inspectie
ITC Level 1 gecertificeerd - Thermografie
ITC Level 1 gecertificeerd - Thermografie
Sterkin logo
Erkend inspectiebedrijf Sterkin
Ikeur
Lid van iKeur
Solar School
Partner van Solar School