Alles over IB22: Schrijf je in voor onze gratis webinar!

Bij Omega vinden wij het als marktleider van deelregelingen van elektrisch materiaal onze verantwoordelijkheid om onze klanten optimaal te informeren. Daarom geven wij op 21 april een gratis webinar waarin onze opleider André Bos je alles vertelt over de nieuwe IB22 Methode voor Classificatie. André Bos is een gerespecteerde instructeur bij Omega en heeft al vele mensen opgeleid tot inspecteur van Scope 8, 10 en 12. Het beloofd een interessante webinar te worden waarin je alles leert over deze nieuwe classificatie methode!

ib22

Informatieblad 22 Methode voor Classificatie

Voor het beoordelen van elektrische gebreken, afwijkingen of defecten was lang geen standaard methode voor inspecteurs. Hierdoor kon de ernst van gebreken aan elektrisch materiaal op verschillende manieren geïnterpreteerd worden, wat in sommige situaties voor onduidelijkheid zorgde. Met de nieuwe IB22 Methode voor Classificatie is dit verleden tijd! IB22 beschrijft hoe gebreken aan elektrisch materiaal geclassificeerd dienen te worden.

Na de webinar beschik je over alle kennis die je moet weten over deze methode en ben je in staat om zelfstandig classificaties toe te kennen aan elektrische gebreken. Uiteraard is het tijdens de webinar ook mogelijk om al jouw prangende vragen te stellen.

Wat, waar en wanneer?

De webinar wordt gehouden op 21 april en je kunt je inschrijven voor de sessie om 11:00 of om 15:00 uur. De webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in deze methode en hier meer over wilt leren. Voor beide sessies zijn 100 plekken beschikbaar, dus verzeker jezelf van een plek en schrijf je nu in via deze link of via het formulier.