Cursus Legionellapreventie

Als installateur moet je veilige en kwalitatief goede drinkwaterinstallaties kunnen ontwerpen, aanleggen en opleveren. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden is kennis van de geldende watervoorschriften en vooral de risico’s en de beheersmaatregelen voor het voorkomen van legionella onmisbaar. Wil jij meer kennis over legionellapreventie opdoen en wil jij hierbij een beheersplan leren maken en uitvoeren? Volg dan deze training van Omega Training & Solar School!

Doel & doelgroep cursus Legionellapreventie

De training is geschikt voor installateurs, leidinggevenden, projectmanagers, beheerders en eigenaren van drinkwaterinstallaties.

Nadat je deze cursus gevolgd hebt, ken je de risico’s die horen bij een legionellabesmetting en ben je op de hoogte van de verschillende beheersmaatregelen. Ook kun je een risicoanalyse uitvoeren en daarover rapporteren, kun je een beheersplan opstellen en kun je maatregelen in het kader van het beheersplan praktisch en veilig uitvoeren.

Onderwerpen cursus Legionellapreventie

Omega houdt van duidelijkheid en dat merk je in de overzichtelijkheid van onze cursussen. Tijdens de cursus Legionellapreventie komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wet- en regelgeving over leidingwaterinstallaties en legionellapreventie/-zorgplicht.
  • Risico’s van legionella en maatregelen.
  • Gevaarlijke situaties en hoe hier op in te
  • Uitvoeren van een risicoanalyse en hoe je hierover (aan je opdrachtgever) kunt rapporteren.
  • Opstellen van een beheersplan en hoe maatregelen in het kader van dit beheersplan praktisch en veilig uit te voeren zijn.

Praktische Informatie

Cursus duur & Kosten

In twee dagen leer je tijdens de cursus Legionellapreventie op een veilige manier drinkwaterinstallaties te ontwerpen, aanleggen en opleveren. De kosten voor de cursus bedragen € 795,- per persoon, exclusief BTW, inclusief certificaat en heerlijke lunch. Indien je twee of meer personen aanmeldt voor de cursus ontvang je korting.

Inschrijven

Inschrijven doe je door aan de rechterkant de gewenste datum en locatie uit de lijst te kiezen en de gevraagde gegevens in te vullen. Na de inschrijving ontvang je van ons direct de bevestiging van deelname, inclusief de locatie en het tijdstip. Als je tegen onduidelijkheden aanloopt, neem dan vooral even contact op met onze behulpzame klantenservice. Je kan ons bereiken door te bellen naar Omega Training & Inspectie via 088-20 56 101!

Incompany

Uiteraard kan de cursus Legionellapreventie ook incompany worden verzorgd. Interesse? Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven door contact op te nemen met onze klantenservice via 088-20 56 101 of stuur ons een e-mail!

De cursus

alles op een rijtje

Cursusduur 4 dagdelen
Locaties Heerhugowaard
In company

Tarieven

1 persoon € 795,00
2-3 personen € 775,00 p.p
4-5 personen € 749,00 p.p
6 of meer personen € 725,00 p.p

Genoemde kosten zijn per persoon, exclusief BTW, incl. certificaat en heerlijke lunch.

Direct inschrijven!

Kies een locatie bij u in de buurt

Heerhugowaard
Geen Trainingen beschikbaar

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101