Onze Cursussen

De opleidingen en cursussen van Omega Training zijn zowel klassikaal als online te volgen, en vaak  ook Incompany. Dat heet Blended Learning: “een combinatie van online leren en traditioneel onderwijs”. Dat is opleiden anno 2020, dat is opleiden bij Omega!

Onze Cursussen

Praktische veiligheidscursussen op het gebied van NEN 3140, NEN 1010, Zonnepanelen en veel meer!

Veiligheid is een basisrecht, waar iedere werknemer in Nederland recht op heeft, in welke omstandigheden dan ook. Omega wil daar graag aan bijdragen, door op een praktische manier de veiligheid te vergroten door middel van het geven van technische veiligheidscursussen.

Wij bieden een compleet assortiment aan trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid. Wil je meer weten over de NEN 3140, het installeren, opleveren & inspecteren van zonnepanelen of over het keuren van ladders, trappen en rolsteigers? Omega Training & Inspectie is zeer ervaren en gemotiveerd om je alle ins en outs over techniek en veiligheid bij te brengen.

We willen graag onze kennis met jou delen en zien je daarom graag verschijnen op één van onze interactieve cursussen! Kijk hierboven voor ons cursusaanbod. Voor meer informatie kun je ons bellen op 088-20 56 101 of mailen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101

Bij u in de buurt, digitaal, of incompany

Onze docenten staan elke dag voor u klaar op diverse locaties in Nederland. Of wilt u liever vanuit huis een opleiding volgen? Het resultaat is hetzelfde, maar nu kun je zelf kiezen wat het beste bij jou past. En zo kun je besparen op je reistijd en heb je hetzelfde resultaat. Of wilt u liever een training bij u op locatie? Geen probleem bij Omega Training & Inspectie, wij bieden u voordelige incompany tarieven! Onze docenten beschikken over mobiele practicum borden (t.b.v. bijvoorbeeld de NEN 3140 cursus), zodat wij ook bij u op locatie onze praktijkgerichte trainingen kunnen verzorgen.

Inschrijven is eenvoudig!

Inschrijven is eenvoudig: Selecteer uw cursus, selecteer uw locatie en datum en vul uw gegevens in. U ontvangt direct de bevestiging inclusief locatie en tijdstip. Staat uw cursus er niet bij? Geen zorgen! Wij fungeren graag als intermediair! Het netwerk van Omega is groot, wij helpen u graag. Klik hier om contact met ons op te nemen.