Technische cursussen bij Omega

De opleidingen en cursussen van Omega Training zijn zowel klassikaal als incompany te volgen.

Onze Cursussen

Praktische veiligheidscursussen op het gebied van NEN 3140, Zonnepanelen en veel meer!

Veiligheid is een basisrecht, waar iedere werknemer in Nederland recht op heeft, in welke omstandigheden dan ook. Omega wil daar graag aan bijdragen, door op een praktische manier de veiligheid te vergroten door middel van het geven van technische veiligheidscursussen.

Wij bieden een compleet assortiment aan trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid. Wil je meer weten over de NEN 3140, het installeren, opleveren & inspecteren van zonnepanelen of over het keuren van ladders, trappen en rolsteigers? Omega Training & Inspectie is zeer ervaren en gemotiveerd om je alle ins en outs over techniek en veiligheid bij te brengen.

We willen graag onze kennis met jou delen en zien je daarom graag verschijnen op één van onze interactieve cursussen! Kijk hierboven voor ons cursusaanbod. Voor meer informatie kun je ons bellen op 088-20 56 101 of mailen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101

Bij jouw in de buurt of incompany

Onze docenten staan elke dag voor je klaar op diverse locaties in Nederland. Of wil je liever vanuit huis een opleiding volgen? Het resultaat is hetzelfde, maar nu kun je zelf kiezen wat het beste bij jou past. En zo kun je besparen op je reistijd en heb je hetzelfde resultaat. Of wil je liever een training bij je op locatie? Geen probleem bij Omega Training & Inspectie, wij bieden je voordelige incompany tarieven! Onze docenten beschikken over mobiele practicum borden (t.b.v. bijvoorbeeld de NEN 3140 cursus), zodat wij ook bij jou op locatie onze praktijkgerichte trainingen kunnen verzorgen.

Inschrijven is eenvoudig!

Inschrijven is eenvoudig: Selecteer de cursus,  locatie en datum en vul je gegevens in. Je ontvangt direct de bevestiging inclusief locatie en tijdstip. Staat jouw cursus er niet bij? Geen zorgen! Wij fungeren graag als intermediair! Het netwerk van Omega is groot, wij helpen je graag. Klik hier om contact met ons op te nemen.