Chat with us, powered by LiveChat

Elektrische Thermografie

Je hebt de cursus Introductie Thermografie al gevolgd en nu wil je jezelf specialiseren. Dit is ook het leuke van thermografie, je kunt er vele kanten mee op, zoals bouwkundig en elektrisch.

Voor diegenen die zich op Elektra willen gaan toeleggen, wordt de cursus Elektrische Thermografie gegeven!

Doel & doelgroep cursus Elektrische Thermografie

De cursus is bedoeld voor iedereen die goed met een warmtebeeldcamera kan omgaan, maar graag nog meer wil leren over het gebruik bij Elektra. Tijdens de cursus wordt je getraind om de warmtebeeldcamera op de juiste manier te gebruiken. Zo kun je aan het eind van de cursus zonder moeite rekening houden met bijzaken die komen kijken bij thermografie. Verder ben je in staat om degelijke beelden van een hoofd- en/of onderverdeler te maken en deze correct te interpreteren.

Onderwerpen cursus Elektrische Thermografie

De cursus Elektrische Thermografie bestaat uit 2 delen: theorie en praktijk.

Tijdens de ochtendsessie worden veel voorkomende fouten besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden. De docent is een inspecteur welke op hoog niveau inspecties uitvoert, de voorbeelden zijn allen dagelijks voorkomende zaken.

Je leert deze thermische beelden op een juiste wijze te beoordelen en daarbij ook rekening te houden met randzaken, zoals wind en belasting.

Tijdens het tweede deel van de cursus ga je het geleerde in de praktijk uitvoeren. Met de thermografische camera ga je een aantal borden beoordelen, hiervoor waarvoor zijn speciale opdrachten zijn ontwikkeld. Je wordt getraind in het correct toepassen van de warmtebeeldcamera en de daarbij horende zaken. Na afloop van de cursus ga je vanzelfsprekend rekening houden met emissies, reflecties en overige randverschijnselen.

Praktische Informatie

Cursus duur & kosten

De cursus Elektrische Thermografie neemt één dag in beslag. De kosten voor de cursus bedragen € 345,- per persoon, exclusief BTW, inclusief heerlijke lunch.

Inschrijven

Inschrijven doe je door aan de rechterkant de gewenste datum en locatie uit de lijst te kiezen en de gevraagde gegevens in te vullen. Na de inschrijving ontvang je van ons direct de bevestiging van deelname, inclusief de locatie en het tijdstip. Als je tegen onduidelijkheden aanloopt, neem dan vooral even contact op met onze behulpzame klantenservice. Je kan ons bereiken door te bellen naar Omega Training & Inspectie via 088-20 56 101!

Incompany

Uiteraard kan de Cursus Elektrische Thermografie ook incompany worden verzorgd. Interesse? Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven door contact op te nemen met onze klantenservice via 088-20 56 101 of stuur ons een e-mail!

Aansluitende cursussen

Mis je nog de benodigde basiskennis om je te specialiseren? Ben je juist geïnteresseerd om zo veel mogelijk van thermografie te weten? Dan is de cursus Thermografie Level 1 iets voor jou! Na afloop van deze cursus mag je zelf inspecties uitvoeren. Wil je meer weten over Bouwkundige Thermografie? Ook die cursus kan gevolgd worden bij Omega!

De cursus

alles op een rijtje

Cursusduur 1 dag
Locaties Meerdere locaties
In company

Tarieven

Per Persoon € 345,00

Genoemde kosten zijn exclusief BTW.

Direct inschrijven!

Kies een locatie bij u in de buurt

Amersfoort
Geen Trainingen beschikbaar

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101