Incompany trainingen

Professionele trainingen waar je maar wilt

Maatwerk

Alle opleidingen zijn “tailormade”

Deskundig, veilig en betrouwbaar

Docenten met kennis uit de praktijk.

Incompany

Gemakkelijk op eigen locatie.

Incompany training

Alle opleidingen van Omega Training zijn incompany te verzorgen. Dit houdt in dat de training door onze docenten op jouw locatie verzorgd wordt. De trainingen zijn met maatwerk in elkaar gezet om zo relevant mogelijk te zijn voor jouw organisatie. Wij snappen dat een standaard opleiding niet altijd aansluit op de behoeftes binnen de organisatie. Met incompany trainingen zorgen wij ervoor dat dit wel het geval is.

De training wordt speciaal voor jouw organisatie georganiseerd. Voor het samenstellen van de opleiding of cursus wordt dan ook goed gekeken naar de wensen en behoeftes binnen de organisatie. De docent zorgt ervoor dat de focus tijdens de cursus ligt op wat belangrijk is voor de organisatie in kwestie. Daarnaast kunnen wij onze incompany cursussen voor een zeer scherpe prijs aanbieden, zijn we flexibel met inplannen en is de incompany al mogelijk vanaf vier inschrijvingen.

Een incompany van Omega?

 • Voordeliger
 • Bespaar reistijd en reiskosten
 • Op maat gemaakt
 • Zelf de optimale groepsgrootte bepalen
 • Ontvang een certificaat na afloop

Ons Cursusaanbod

zonnepanelen
Zonnepanelen
scios
SCIOS Scope
nen
NEN 3140
p1060533
Keurmeester

Meest gevolgde Incompany

scios-scope-8-inspecteur-laagspanningsinstallaties-17
NEN3140 Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen
scios-scope-8-inspecteur-laagspanningsinstallaties-12
Voldoende Onderricht Persoon NEN3140
scios-scope-8-inspecteur-laagspanningsinstallaties-11
NTA 8025 Veiligheidsinspectie Woningen
scios-scope-8-inspecteur-laagspanningsinstallaties-10
Scope 12
scios-scope-8-inspecteur-laagspanningsinstallaties-7
Scope 10

Training-opleiding

Dit zijn opleidingen en trainingen die u ook in het open inschrijvingsaanbod van Edin terugvindt. Ze worden uitgevoerd in uw eigen praktijk of op een door gekozen locatie. Het grote voordeel van een incompany opleiding of training is de mogelijkheid om in overleg de inhoud van het programma aan te passen.

Refresher-updates

Dit zijn relatief korte programma’s waarbij de deelnemers worden opgefrist en bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. In een aantal gevallen, zoals bij röntgen-updates, kan het gaan om nascholing met een verplicht karakter. Refresher-updates kunnen zowel een theoretisch als een praktische inhoud hebben.

Broodje Edin

Dit zijn korte lunch-and-learn programma’s over diverse onderwerpen. De onderwerpen zijn bedoeld voor het hele team en worden door onze docent verzorgd terwijl de deelnemers hun lunch genieten. De broodjes worden door de docent meegebracht en zijn dus letterlijk in het concept inbegrepen.

Lezing-workshop

Organiseert u in uw praktijk of met uw studiegroep een lezing en zoekt u daarvoor een interessante spreker? Wij kunnen in veel onderwerpen voorzien en beschikken over een groot netwerk van sprekers en docenten. Ook als u een groter congres organiseert kunt u een beroep op ons doen.

Informeer naar de mogelijkheden

  Garantiecheck:

  • Persoonlijk advies

  • Twee weken bedenktijd

  • 100% kwaliteitsgarantie

  • Professionele leraren

  Direct contact?

  Of stuur een e-mail

  Goede verzorging

  Voordelen Incompany:

  • Maatwerk; een groot voordeel is dat de aanbieder een training of opleiding specifiek kan afstemmen op de organisatie en haar medewerkers. Vooraf worden behoeften, doelstellingen en het budget besproken, waarna de aanbieder de inhoud van de training of opleiding ‘tailormade’ ontwikkelt.
  • Efficiënt; deelnemers hebben geen reistijd en maken geen reiskosten. Coaching on the job is bovendien makkelijk te organiseren.
  • Eigen look and feel; de lesstof kan in de huisstijl van de opdrachtgever worden aangeboden, al dan niet via een eigen platform. Bestaande content van de opdrachtgever is desgewenst toe te voegen aan de online leeromgeving.
  • Eigen regie; de organisatie bepaalt zelf de startdatum en de locatie.
  • Teambuilding; deelnemers leren elkaar beter kennen, kunnen elkaar helpen en ontwikkelen zich vanuit een gezamenlijk (organisatie)belang. Dit versterkt de onderlinge samenwerking.
  • Expertise; behalve professionele docenten vanuit de aanbieder bestaat ook de mogelijkheid om gastdocenten uit de eigen organisatie in te zetten.
  • Kosten; een incompany training of opleiding is meestal goedkoper dan een externe opleiding.

  Nadelen Incompany:

  • Geen kruisbestuiving; incompany trajecten zijn uitsluitend bestemd voor medewerkers van de eigen organisatie. Er vindt dus geen kruisbestuiving aan kennis en ervaringen met professionals uit andere organisaties plaats.
  • Afleiding; op locatie kunnen deelnemers worden weggeroepen als daar aanleiding toe is. Ook is het voor sommige deelnemers verleidelijk om vooral problemen in de organisatie of de afdeling te bespreken, in plaats van de ontwikkelbehoefte centraal te stellen.
  • Motivatie; met name bij incompany trajecten is deelname niet altijd de eigen keuze van medewerkers. Aan de docent de schone taak om met zijn professionaliteit voor voldoende motivatie bij deze deelnemers en de groep te zorgen.
  • Faciliteiten; een organisatie dient zelf voor goede studiefaciliteiten te zorgen om de incompany training of opleiding mogelijk te maken.