Omega Training & Inspectie is u graag van dienst als u een cursus tot NEN 1010 installatie tester wilt volgen. Wij bieden diverse cursussen en trainingen aan op het gebied van NEN 1010 en NEN 3140. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als u elektrische installaties, systemen en gereedschappen wilt laten inspecteren. Door zelf een cursus te volgen tot NEN 1010 installatie tester, hoeft u in de toekomst geen andere partijen meer in te huren voor een keuring of periodieke controle. Na afronding van de cursus bent u immers gecertificeerd om dat zelf te doen.

Praktische cursus tot NEN 1010 installatie tester

De gespecialiseerde vakdocenten van Omega Training & Inspectie vertellen u tijdens een praktische cursus alle belangrijke zaken waar u als NEN 1010 installatie tester van op de hoogte dient te zijn. De NEN 1010 is de Nederlandse norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woonruimtes, gebouwen en infrastructuur. Vanaf 1 januari 2017 is deze norm ingrijpend veranderd. Daarom is het raadzaam dat u zich als NEN 1010 installatie tester laat bijscholen. Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij Omega Training & Inspectie.

Inschrijven voor een training of cursus?

Als u installatie tester bent of wilt worden, komt u voor een NEN 1010 cursus naar Omega Training & Inspectie. Wilt u zich inschrijven voor een training of cursus? Neem dan een kijkje op de website. Heeft u andere vragen? Bel dan met onze medewerkers: 088-2056101.

Informatie aanvragen over deze cursus

Vul onderstaand formulier in

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101