NEN 3140 inspectie

Moet uw elektrische installatie weer gekeurd worden en wilt u een NEN 3140 inspectie laten uitvoeren door een deskundig bedrijf? Dan kunt u uitstekend terecht bij Omega Training & Inspectie.

Aan werken met elektrische apparaten en systemen zitten altijd risico’s verbonden. Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken is het noodzakelijk om elektrische installaties regelmatig te laten keuren of aan een inspectie te onderwerpen. Als u er zeker van wilt zijn dat alles op professionele wijze gecontroleerd wordt, schakelt u Omega Training & Inspectie in voor een NEN 3140 inspectie.

Professionele NEN 3140 inspectie van elektrische installaties en gereedschappen

Als u ervoor kiest om de NEN 3140 inspectie over te laten aan Omega Training & Inspectie, heeft u de garantie op een uitstekende service. Voordat wij beginnen met de controle, stellen we eerst samen met uw installatieverantwoordelijke een duidelijk inspectieplan op.

Vervolgens gaan onze vakbekwame inspecteurs aan de slag. Door middel van meting, beproeving en visuele controle wordt uw installatie of gereedschap nauwkeurig geïnspecteerd. Tijdens de keuring zorgen we er altijd voor dat we u zo min mogelijk tot last zijn. Als de NEN 3140 inspectie is afgerond, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met de bevindingen en aanbevelingen van de erkende inspecteur.

Scherpe prijs

Omega Training & Inspectie voert een NEN 3140 inspectie altijd uit tegen een scherpe prijs. Wilt u ons inschakelen voor een inspectie? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan telefonisch contact op door even te bellen naar 088-2056101.

Herstelverklaring

Omega biedt altijd een herstelverklaring. Mocht de NEN 3140 inspectie gebreken aantonen, dan krijgt u in het heldere rapport duidelijk inzicht in de gebreken. Middels een herstelverklaring conform NEN 3140 kunt u uw huisinstallateur deze gebreken laten oplossen. Als u het wilt voeren wij graag de herinspectie uit!

Her inspectie NEN 3140

Omega voert met grote regelmaat her inspecties uit conform NEN 3140. Heeft u uw installatie laten herstellen? Laat dan de onafhankelijke inspecteurs van Omega deze nogmaals controleren op echte veiligheid. Immers, echt veilig ben je na een onafhankelijke inspectie!

Informatie aanvragen over inspecties

Vul onderstaand formulier in

    Meer informatie?

    Neem contact met ons op

    088 20 56 101