Technische cursus volgen

Wilt u een technische cursus volgen? Dan kunt u zich inschrijven voor een techniek cursus bij Omega Training & Inspectie. Elektrische installaties moeten regelmatig geïnspecteerd en gekeurd worden om problemen te voorkomen. Op die manier kunnen risico’s tot een minimum beperkt worden. Voor een inspectie of keuring van de elektrische en technische apparaten van uw bedrijf dient u doorgaans een derde partij in te schakelen. Na het volgen van een technische cursus bij Omega Training & Inspectie is dat verleden tijd, want dan heeft u de bevoegdheid om zelf inspecties uit te voeren.

Technische cursus volgen: praktisch en interactief

Omega Training & Inspectie geeft praktische cursussen om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Klanten die bij ons een technische cursus of training volgen, leren alledaagse problemen en uitdagingen eenvoudig op te lossen. Wij bieden diverse soorten cursussen aan, waaronder:

  • Cursus NEN 3140 inspectie elektrische installaties: een 1-daagse cursus waarin u leert hoe een elektrische installatie op de juiste wijze geïnspecteerd moet worden;
  • Cursus NEN 3140 elektrisch gereedschap keuren: een populaire cursus waarin u in 1 dag op een professionele manier elektrisch gereedschap leert keuren;
  • Opfriscursus NEN1010: deze veiligheidsbepalingen zijn drastisch gewijzigd. Na het volgen van deze cursus bent u weer op de hoogte van de meest recente bepalingen.

Naast een techniek cursus kunt u bij Omega Training & Inspectie ook inschrijven voor andere trainingen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus thermografie, woninginspectie, zonnepanelen of een training voor het keuren van klimmateriaal.

Inschrijven voor een techniek cursus

Het inschrijven voor een techniek cursus bij Omega Training & Inspectie is zeer eenvoudig. Kies de technische cursus die u wilt volgen en selecteer de datum en locatie van uw wens. Voor onze cursussen en trainingen kunt u op diverse locaties in Nederland terecht. Desgewenst kunnen wij een cursus ook bij u op locatie verzorgen. Het inschrijven voor een techniek cursus kunt u online gemakkelijk en snel doen. Heeft u nog vragen? Neem dan via 088-2056101 contact met ons op.

Informatie aanvragen over technische cursussen

Vul onderstaand formulier in

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101